ÖSK Fotboll i nytt samarbete med Wecall

Inför säsongen 2021 inleder ÖSK ett nytt samarbete med det välrenommerade callcenterbolaget Wecall. Wecall kommer att hjälpa ÖSK med försäljning, utveckling och administration av sponsorklubben ”1908-klubben”.

1908-klubben har länge varit en viktig del för ÖSK där många företag tillsammans investerar ett mindre belopp för att visa sitt stöd till klubben. För detta engagemang får företagen tillgång till matchbiljetter, nätverksträffar och viss exponering. Hanteringen runt försäljning och administration har länge skötts av samarbetspartners till ÖSK. Inför 2021 har man tecknat ett nytt avtal för detta med Wecall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är ett av Sveriges ledande callcenterbolag med huvudsaklig hemvist i Sundsvall.

– Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Wecall. Det är ett framåtriktat bolag med bra människor och de har lång erfarenhet av att arbeta med den här typen av lösningar. De jobbar med liknande segment tillsammans med flera elitklubbar och de blir en förlängd arm av vår sälj- och företagsorganisation. Vi kommer att jobba tätt tillsammans för att optimera försäljningen och leverera bra värden till alla företag som är med oss i 1908-klubben, säger Simon Åström, vd i ÖSK Fotboll.

De företag som har frågor om samarbetet, eller är intresserade av att gå med i 1908-klubben, är varmt välkomna att kontakta:

Michael Backlund, Wecall
060-789 01 10

Johanna Jansson, ÖSK Fotboll
072-014 45 38

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908