ÖSK lånar ut Robin Book

Foto: Bildbyrån / Jesper Zerman

Nu står det klart att ÖSK Fotboll lånar ut mittfältaren Robin Book till Varbergs BoIS. Lånet sträcker sig till slutet av säsongen 2020.

– Vårt fokus under detta fönster har varit att balansera och bygga truppen på ett så effektivt sätt som möjligt utifrån vårt nuläge. Robin är en spelare som presterat bra, det är en spelare vi tycker om och tror på, men på kort sikt så blir den bästa lösningen att släppa Robin till en annan miljö för att ge utrymme till lite andra spelartyper. Det har funnits en ömsesidighet i detta från Robins håll vilket är viktigt. Vi önskar honom lycka till, och ses snart igen, säger Axel Kjäll, Manager i ÖSK Fotboll.

Robin Book rekryterades från Varbergs BoIS inför säsongen 2020 och skrev då på ett tvåårskontrakt med klubben. Mittfältaren har under säsongen spelat 15 allsvenska matcher och tre matcher i Svenska Cupen. Totalt har Book gjort gjort fem mål och två assist för laget under sin debutsäsong i den svartvita tröjan. Lånet till Varberg sträcker sig till slutet av säsongen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908