Alfred Ajdarevic lånas ut till IK Frej

ÖSK Fotboll och IK Frej är överens om ett lån av 22-årige mittfältaren Alfred Ajdarevic. Lånet sträcker sig över resterande del av säsongen 2020.

Alfred Ajdarevic skrev på för ÖSK Fotboll under sommaren 2016 efter ett lyckat provspel med klubben. Den dåvarande 18-åringen gjorde allsvensk debut i ÖSK-tröjan den 6 november samma år. Mittfältaren har under åren i ÖSK gjort fem allsvenska inhopp.

Säsongen 2019 var Ajdarevic utlånad till IFK Värnamo i Ettan Södra där det blev 18 matcher, ett mål och fem assist. ÖSK Fotboll lånar nu ut honom till division 1-klubben IK Frej, som föregående säsong åkte ur Superettan. Låneavtalet sträcker sig över resterande del av säsongen och börjar gälla från och med idag.

– Alfred har under säsongen inte tagit en fast plats i matchtruppen och därför känner vi att det bästa för hans fotbollsutveckling är en utlåning. Vi har under en period tittat på olika lösningar och är nu, tillsammans med Alfred, nöjda med att allt är på plats. Vi önskar honom stort lycka till hos IK Frej, säger Axel Kjäll, Manager i ÖSK Fotboll.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908