Supporterinformation: IK Sirius - ÖSK

Foto: Bildbyrån / Fredrik Karlsson

På lördag, den 24 augusti kl. 16:00, spelar vi borta mot IK Sirius på Studenternas IP. Kubanerna storsatsar den här matchen och ett stort antal bussar kommer rulla till Uppsala. Vi rekommenderar verkligen att åka med på denna match då det blir en av årets roligaste bortaresor med många örebroare på plats. Vi hoppas att du tar chansen och sluter upp på bortasektionen. Vi ses i Uppsala!

Biljetter
Biljetter köper du enklast i förväg via: siriusfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Priser Bortastå
Vuxen: 190:-
Ungdom (7 till 17 år) & Student: 100:-

Åk med Kubanerna
Kubanerna och flera andra supporterföreningar satsar stort till denna match. Då matchen spelas en löningshelg på behagligt avstånd räknar Kubanerna med att många ÖSK-supportrar gör den cirka 18 mil korta resan till Studenternas IP och har därför flera bussar som går dit.

Avresa sker preliminärt kl. 10:00 från Örebro (bussfickan bakom hockeyhallen) och hemresa direkt efter matchen. Hemkomst beräknas till cirka kl. 21:00.

Mer information hittar du på Kubanernas Facebookevent Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se matchen på Pitcher's
Om du mot all förmodan inte kan ta dig till Uppsala för att se matchen på plats rekommenderar vi att du ser den tillsammans med andra örebroare på ÖSK:s officiella sportbar Pitcher's. Boka bord på 019 - 25 30 40 eller info.orebro@pitchers.se

Se matchen via Cmore
Om du planerar att se matchen hemifrån kan du gör det via Cmore. Genom att köpa matchen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. stödjer du även ÖSK Fotboll ekonomiskt då en del av summan går tillbaka till klubben.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908