Supporterinformation: AFC Eskilstuna - ÖSK

Foto: Bildbyrån / Krister Andersson

Det blev en tung förlust i hemmapremiären mot Djurgårdens IF men Allsvenskan går vidare och redan på fredag har vi chans till revansch när vi spelar säsongens andra bortamatch mot nykomlingen AFC Eskilstuna. Avspark sker klockan 19:00 på Tunavallen och följande information gäller inför matchen.

Biljetter
Bortasektionen är på sektion I som ligger på Västeråsvägen. Biljetter köps via: afceskilstuna.ebiljett.nu. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Priser:
Vuxen: 120:-
Ungdom (8-18 år), student (med giltig studentlegitimation) och pensionär: 80:- 

Service
Kiosker med standardutbud (korv, kaffe, läsk, godis, folköl mm) och toaletter finns i anslutning till sektionen. Notera att det endast går att betala med kort och swish på Tunavallen då det är en kontantfri arena.

Mer information kring matchdag hittar du på AFC Eskilstunas hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åk med Kubanerna
Kubanerna har endast plats kvar i sin "Pub-buss" med avgång 15:00 från Restalundsvägen, bussfickan bakom hockeyhallen. Köp din resa på kubanerna-orebro. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du mot all förmodan inte kan ta dig till Eskilstuna och se matchen på plats rekommenderar vi att du tar dig till ÖSK:s officiella sportbar Pitcher's för att se matchen tillsammans med andra örebroare.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908