Träningslägret avslutades med ett kryss

Under eftermiddagen ställdes ÖSK mot det Uzbekiska laget Pakhtakor Tashkent. I den första halvleken tog ÖSK ledningen efter att Johan Bertilsson serverat Isaac Boye som kunde rulla in bollen i mål. Pakhtakor fick dock in en kvittering precis innan halvtidsvilan och ställningen var 1-1 i paus. I början av andra fick ÖSK en frispark i ett bra läge vid straffområdeslinjen. Frisparken gick igenom muren och landade framför fötterna på Filip Rogic som kunde slå in 2-1. I den 74:e minuten fick motståndarna en kontring och kunde återigen kvittera. 2-2 blev slutresultatet och denna träningsmatch fick avrunda årets träningsläger. Laget beger sig nu hemåt för att ladda om till matchen mot Degerfors på lördag.

Resultat: 2-2 (1-1)
Målskyttar ÖSK: Isaac Boye (25'), Filip Rogic (51')

Byten:
45' In Michael Almebäck - ut Martin Lorentzson
45' In Filip Rogic - ut Johan Bertilsson
59' In Jake Larsson - ut Daniel Björkman
73' In Viktor Prodell - ut Isaac Boye
85' In Helmer Andersson - ut Arvid Brorsson
87' In Adam Bark - ut Michael Omoh
89' In Nadir Ayéva - ut Nordin Gerzic