Inför ÖSK - Trelleborgs FF

I våras gjorde Nahir Besara båda ÖSK:s mål på Vångavallen. Ett på straff och ett på frispark. Här är målfirandet vid 1-2.

På måndag klockan 19:00 tar vi emot tabelljumbon Trelleborgs FF hemma på Behrn Arena. Senaste mötet mellan lagen var tidigt i våras och den gången slutade det med en härlig ÖSK-seger på ett blåsigt Vångavallen. Vi hoppas att den bedriften kan göras om på hemmaplan och att vi tar hem de tre poängen. Ta med familj och vänner och kom till Behrn Arena. Tillsammans är vi allt.

Biljett till matchen köper du som vanligt på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Turistbyrån på Örebro slott. Vi kommer denna match även ha kampanj för alla seniorer. Alla sittplatsbiljetter kostar endast 100kr för dig som är pensionär och gäller på hela arenan. Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet: https://oskfotboll.ebiljett.nu/kampanj/osk

Vi fortsätter hela hösten med att barn och ungdomar upp till 18 år går gratis på matcherna. Det enda kravet är att man utövar en idrott inom Örebro läns gränser och kommer iklädd en tröja med sitt klubbmärke på. Klicka här för att läsa mer Öppnas i nytt fönster..

All annan nödvändig information kring matchdagen hittar du på hemsidan via fliken Gå på match Öppnas i nytt fönster..

Varmt välkommen till Behrn Arena.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908