På fredag är det för sent – säkra din biljett till ÖSK-AIK nu

I Allsvenskans sista omgång ställs vi mot ett guldjagande AIK. Efter den otroligt viktiga segern borta mot Hammarby tog vi ett steg närmare allsvenskt kontrakt genom att avancera ovanför strecket. Varje match som är kvar är viktig och i sista matchen kan det komma att avgöras.

Stockholmslagen har i år triumferat med stora bortaföljen i Örebro och lördag den 31 oktober kommer inte bli ett undantag. AIK kommer göra sitt för att få så många biljetter som möjligt.

Fram till 18 september har medlemmar (Kubaner och ÖSK), årskortsinnehavare och partners (Lagkamrater, Inre Cirkeln och Team ÖSK) möjlighet att köpa extra biljetter. Vi uppmanar SAMTLIGA årskortsinnehavare och medlemmar att köpa på sig biljetter. Vi vill säkerställa att det är gott om Örebroare på arenan under matchen.

Var köper man biljetter?
ÖSK Fotbolls kontor på Behrn Arena
Örebrokompaniet, Olof Palmes Torg
Vi rekommenderar ÖSK:are att köpa biljetter till Norra läktaren och Västra Stå.
Visa upp giltigt medlemskort (ÖSK eller Kubanerna) eller årskort. Partners beställer biljetter via mail eller ringer sin kontaktperson på ÖSK.

Sprid informationen vidare och se till att bjuda med dina ÖSK-vänner till den viktiga matchen. Max 5 biljetter per medlem/årskortsinnehavare.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908