Supporterinformation: Hammarby borta

Hammarby Fotboll önskar Örebro SK:s supportrar varmt välkomna till Tele2 Arena för matchen mellan Hammarby och Örebro SK. Vi hoppas kunna bjuda er på ett besök med bra inramning och service som gör att ni vill komma tillbaka!

Sektion och entré
Sektionen för Örebro SK:s supportrar är en del av ståplats på södra sidans nedre etage. Sektionen exakta placering och storlek anpassas utifrån hur försäljningen går och vilka uppskattningar om antalet som görs. Detta gör att förköpsförsäljningen är extra viktigt och vi uppmanar därför alla Örebrosupportrar att köpa biljett så snart som möjligt.

Entrén är entré P på den sydöstra sidan av arenan.

Se arenakarta för entré och sektion:
http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan

Biljettköp
Förköp görs via följande länk:
http://www.axs.com/se/events/281955/hammarby-orebro-tickets/promos/59359?skin=sga

Biljettköp på plats:
Kan göras vid biljettlucka intill bortasektionens entré, förutsatt att det finns biljetter kvar.

Biljettpriser:
Vuxen (19 år och äldre): 145 kr + 20 kr serviceavgift

Ungdom (Till och med 18 år), Student, Pensionär
100 kr + 20 kr serviceavgift

Student måste vid kontroll kunna uppvisa giltigt studentbevis. Som pensionär räknas från fyllda 65 år eller mot uppvisande av giltigt pensionsbevis.

Till och från arenan:
Vi rekommenderar alla Örebro-fans som ska till bortasektionen att komma söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca 5 minuter att gå till entrén för bortassektionen. Andra stationer är Globen och Gullmarsplan men dessa rekommenderas ej på grund av avspärrningar kring arenan som gör att det kan bli långa sträckor att gå runt för att komma till entré P.

Parkering

Bil och minibuss. Arenagaraget under arenan med ca 650 platser rekommenderas till bortasupportrar. Uppgången vid garagets södra sida är nära intill bortasektionens entré.

För bussparkering är det inte helt klart än men vi jobbar på en parkering så smidig som möjligt i anslutning till bortasektionens ingång.

Bussresa med Kubanerna
Supporterföreningen Kubanerna ordnar bussresa upp till Stockholm. Just nu är nästintill två bussar fulla. För att vara säker på plats ber vi er boka plats snarast. Detta görs i Kubanernas webbshop:
http://kubanerna.tictail.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Pris: 100:- för medlemmar, 150:- för övriga.

Mat och dryck
Bar och kiosk/fastfood finns i ytorna bakom sektionen. Hamburgare, korv, godis, popcorn, chips, läsk, folköl, starköl m.m finns vid dessa enheter. Upplägg i detalj styrs av hur många supportrar som förväntas komma.

Supporterkort:
För supportrar med supporterkortet hämtas biljett ut mot uppvisande av kortet till SLO-personal framför entré Q belägen alldeles intill entré P där biljetten sen används som vanligt.

Matchprogram:
Supportrarnas Matchprogram, kommer finnas till försäljning framför entré Q, vid samma plats som uppvisandet av bortakortet sker. Mycket läsning för kostnad på 30 kronor.

Kontakt:
Vi vill gärna veta hur ni som bortfans har upplevt besöket. För synpunkter efter match, kontakta Örebro SK:s SLO, eller Hammarby Fotbolls SLO Jakob Uddeholt på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908