U16: Seger mot Degerfors

ÖSK U16 tog ännu en seger när man på tisdagen besegrade Degerfors och går därmed till sommarvila som serieledare.

ÖSK börjar matchen ganska segt men gnuggar på och det tar sig sakta men säkert in i matchen. Från mitten av första så börjar man känna igen killarna.

1-0 kommer också däromkring genom Isac Eklöf efter fint förarbete av Henrik Westher och Martin Trinh. 2-0 kommer strax därefter genom nick av Arvid Brorsson efter fin frispark av Henrik Westher. 2-0 står sig halvleken ut.

Andra halvlek börjar bättre än första sett med ÖSK ögon. ÖSK skapar ett flertal chanser utan att lyckas få dit den. Dessutom var det några tveksamma offside-avvinkningar som stod i vägen för att göra trean. I mitten av halvleken tar Degerfors över och skapar några fina lägen men ÖSK håller undan. Sista tio minuterna tar ändå ÖSK över taktpinnen igen och spelar fint när man vårdar kontrollerar bollen matchtiden ut.

– Jag vill ge extra beröm till centrallinjen, samt extra till Isac och fint inhopp av Ternevid, sa Daniel Wickström efter matchen.