Matchdag: Detta händer ikväll


Med två raka segrar hemma på Behrn Arena, och oavgjort borta mot serietvåan Elfsborg, är ÖSK taggade för en tredje seger på hemmaplan. Ikväll är det dags för Helsingborg att gästa Behrn Arena.

Daniel Gustavsson är stekhet och har hittat målet i tre raka matcher. Marcus Pode visade gammal fin form när han hoppade in och gjorde mål och assist borta mot Elfsborg .

Som vanligt så är det fullt drag på Behrn Arena en bra stund innan avspark. Varför inte ta med kompisgänget på en After Work i ÖSK-tältet? Vi öppnar redan klockan 17.00.

Här är vad som händer i tältet:

  • 17.10 Alexander Axén snackar upp matchen och presenterar startelvan
  • 18.00 Pelle Blohm och Kjell Strömberg på scen
  • Musik
  • Bosnisk grill med Ćevapčići

Aktiviteter för barnen
Som vanligt är barnhörnan på norra läktaren igång med pandan på plats och aktiviteter så som ansiktsmålning och annat kul för barnen.

Stöd Ebola Orphans
Crespo och Pernilla fortsätter med insamling av barnkläder till förmån för eboladrabbade barn i Sierra Leone. Från klockan 17.30 finns dom på plats framför stora entrén, närmast biljettförsäljningen. Bland alla dem som bidrar med kläder lottar vi ut biljetter till lördagens match då man får gå på matchen tillsammans med Crespo.

Ni har väl inte missat pubhyllan på södra läktaren?
En nyhet för i år är pubhyllan uppe på Sektion K. Här ser du matchen från bra platser och kan ta samtidigt dricka en kall öl och äta något gott. Hyllan är öppen för alla medlemmar och årskortsinnehavare.

Köp förköp
Som vanligt rekommenderar vi att ni köper förköp till matchen. Trycket är ofta högt på kassorna vid matchdag. Undvik kö - köp förköp:
Köp din biljett här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908