Ambitiös ny officiell försäsongspartner till ÖSK

Efter ett positivt 2014, där ÖSK som nykomlingar slutade på en sjätteplats, pågår nu förberedelserna inför säsongen 2015 för fullt. Första försäsongsmatchen mot Forward slutade med vinst, och i eftermiddag möter laget Åtvidaberg som en del i uppladdningen inför Atlantic Cup i Portugal.

Det är med stor glädje vi nu kan presentera Ambitiös Sverige AB som officiell försäsongspartner till ÖSK. Samarbetet innebär att Ambitiös kommer vara officiell partner under träningsmatcherna och Atlantic Cup under försäsongen. I samband med att samarbetet med Ambitiös presenteras lanserar ÖSK även ett nytt matchställ som kommer att användas under dessa matcher.

– Ambitiös och ÖSK har under flera år haft ett positivt och utvecklande samarbete. Som officiell försäsongspartner kommer Ambitiös att stötta oss i uppladdningen inför Allsvenskan och Svenska Cupen 2015, och samarbetet stärker oss i vår fortsatta satsning, säger Simon Åström, vd och klubbchef i ÖSK Fotboll.

Det är mycket som är positivt runt ÖSK just nu. Det märks tydligt både bland supportrar och näringsliv, och samarbetet med Ambitiös är ytterligare ett bevis på att regionens näringsliv ser ÖSK som en stark plattform för sin marknadsföring. Ambitiös är en komplett kompetensleverantör inom rekrytering, bemanning, konsultuppdrag och utveckling. Davor Dundic på Ambitiös kommenterar samarbetet:

– ÖSK:s starka varumärke stärker vårt varumärke långsiktigt. Samarbetet innebär också affärsnytta för oss eftersom vi får tillgång till ett starkt nätverk.

Han fortsätter:

– För oss är det viktigt att ta ett samhällsansvar, det gör vi genom att engagera oss i idrotten. Idrott förenar alla i samhället och vi är glada att kunna vara med på den nya resa ÖSK har påbörjat, där man har högt ställda ambitioner. Ambitiös vill bidra till Örebros utveckling som idrottsstad och vi har mycket gemensamt med ÖSK – vi är stolta över vårt varumärke och vill engagera, växa samt nå nya framgångar.

ÖSK möter Åtvidaberg i eftermiddag klockan 14.00. Den 29e januari flyger laget till Portugal för spel i Atlantic Cup, där man kommer möta Midtjylland och Bröndby, samt ytterligare ett motstånd som på förhand inte är klart.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908