Nordin Gerzic är klar för ÖSK

ÖSK Fotboll har idag gjort klart med hemvändande Nordin Gerzic.

- Vi är väldigt glada att kunna presentera Nordin Gerzic som en ÖSK-spelare flera år framåt. En Örebroare, en hemvändare och framförallt en väldigt bra fotbollsspelare med unika kvaliteter som gör att vi nu har ett av Allsvenskans starkaste mittfält, säger Magnus Sköldmark.

- Denna affär är möjlig genom extra engagemang från ett antal företag, och pengar från det insamlingsinitiativ vi startat för privatpersoner kommer inte att gå till just denna affär. Arbetet med att bygga A-truppen för 2015 fortsätter, vi har flera processer igång för att stärka truppen ytterligare inför säsongen, Supportrarnas och Örebroarnas fortsatta engagemang kommer att hjälpa oss i detta arbete, fortsätter Magnus Sköldmark.

Alexander Axén känner Nordin Gerzic väl och är glad över att Nordin väljer att komma hem igen.

- Det här är vi alla glada för. Nu får vi hem stadens son och ger honom ett långt kontrakt som bygger på trovärdighet. Självklart känns det jättebra att Nordin är med och ska hjälpa oss att driva det här laget framåt, säger Alexander Axén.

Efter två låneperioder vänder Nordin Gerzic hem till Örebro och ÖSK Fotboll permanent.

- Det känns fantastiskt skönt att få komma till ÖSK och få avsluta här hemma. Jag ser fram emot att spela i ÖSK och göra bra resultat med laget, säger Nordin Gerzic.

ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908