U19:Häng på toppen

En viktig bortamatch för ÖSK i eftermiddag. Järla IF FK står för motståndet och spelplats är Nacka IP. Om ÖSK ska hänga med toppen krävs det seger i eftermiddag.

Det är en viktig dag för ÖSK-lagen. I superettan väntar möte med Östersunds FK hemma på Behrn Arena. En möjlighet för ÖSK att trampa vidare i toppen mot Allsvenskan. U17 tar emot Stenungsund på Ekängs IP. U17 kan vi seger befästa sin plats i toppen av tabellen. U19 laget behöver seger för att hänga med lagen i toppen. ÖSK U19 kommer till spel med två segrar i ryggen och en mycket positiv trend. August Wiklund är tillbaka i truppen efter att ha varit avstängd i förra omgången mot Smedby AIS.

U19 serien börjar delas upp, topplagen fortsätter att vinna och ÖSK har hamnat lite i ingenmansland och där av blir varje match viktig för att hänga med i toppen och slåss om första platsen. Kapten Johansson (bilden) börjar få ordning på gruppen och just nu är laget i en väldigt bra form. Järla IF FK kommer att behöva kämpa väl för att snuva ÖSK på poängen.


© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908