ÖSK hemma - nu väntar Åtvidaberg

Ett par timmar försenad kom ÖSK på tisdagskvällen tillbaka till Örebro efter träningsveckan på Cypern. Orsaken var tekniska problem med flygplanet som skulle ta truppen hem till Sverige. Planet fick bytas och det blev ett par dryga timmars väntan på flygplatsen i Larnaca.

I övrigt finns det nästa bara positiva intryck att rapportera från veckan i Aiya Napa. Bra träningar, skönt försommarväder de flesta dagar, godkänt gräsunderlag, en mycket bra träningsmatch mot Hammarby (seger med 2-0).

Tränaren Sixten Boström var också mycket nöjd med träningslägret på Cypern.

-Jo, det måste jag vara. Det mesta har fungerat enligt vår planering. Det enda minuset var regnovädret under matchen mot Örgryte, men sånt kan man ju inte råda över, säger Sixten.

Sista dagen på lägret ägnades år lättare s k restitutionssträning, vilket bland annat innebar en stunds joggning i närheten av hotellet.

ÖSK-spelarna har nu ett par dagar ledigt. Träning igen på fredag förmiddag. På lördag är det så dags för sista träningsmatchen innan seriestarten mot Djurgården borta den 6 april. Åtvidaberg, med Robert Walker i laget, gästar Behrn Arena.

Krister Linnér

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908