SAMARBETE MED ÖREBROS SKOLOR

ÖSK Fotboll bedriver ett projekt där vi tillsammans med skolorna i Örebro använder fotbollens förenande krafter för att inspirera barn och ungdomar.

Är du representant för en skola och vill ta del av detta projekt? Självklart är det gratis för er att delta, och vi lovar ett flexibelt genomförande efter era önskemål. Läs vad projektet innehåller nedan och maila sedan till fotboll@oskfotboll.se. Ange vilken skola du representerar och vad ni är intresserade av.

Gratisbiljetter

Att se fotboll live är en speciell upplevelse och vi vill att alla barn och ungdomar ska ha samma möjlighet att besöka våra matcher på Behrn Arena. Därför delar vi ut ett antal gratisbiljetter till de skolor som är intresserade av att ge några av sina elever den möjligheten. Biljetterna kan exempelvis användas som motivation och belöning för enskilda elever eller som en rolig upplevelse för en hel klass. För att beställa gratisbiljetter till din skola, kontakta: fotboll@oskfotboll.se

Skolbesök

Vi har möjlighet att anordna skolbesök av spelare och personal från ÖSK för att ge eleverna kunskap, insikter och inspiration. Hur våra skolbesök i praktiken går till kan vi tillsammans diskutera, men vi utgår från dessa tre paket:

ÖSK-KOMPISEN (passar för låg- och mellanstadiet)
En spelare från ÖSK Fotboll umgås och pratar med eleverna om hur viktigt det är att vara en bra kompis och se till att alla i en grupp blir sedda. Ev. lekar/övningar kan ingå om så önskas.

Tid: 15-30 min

ÖSK-FÖREBILDEN (passar för mellan- och högstadiet)
En spelare från ÖSK Fotboll är med på en lektion och bistår läraren i dess arbete (eller håller en kortare presentation) samt belyser vikten av utbildning, men också kamratskap, kost och motion.

Tid: 30-60 min (en lektion)

RESAN TILL ÖSK (passar för högstadiet och gymnasiet)
Kontorspersonal från ÖSK Fotboll berättar om sin väg till den profession personen har idag. Vilka erfarenheter och motgångar har hjälpt personen på resan dit? Exempel på yrkesgrupper är säljare, marknad- och evenemangsansvariga samt ekonomer.

Tid: 30-60 min

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908