EN ANNAN MAMMA

ÖSK Fotboll är stolta att återigen stötta kampanjen En annan mamma där de insamlade pengarna oavkortat går till Kvinnohuset i Örebro.

Fler och fler kvinnor och barn blir utsatta för mäns hot och våld. Örebro är inget undantag. Genom att köpa En annan mamma-armbandet stödjer du arbetet mot våldet. Pengarna går oavkortat till att hjälpa kvinnor som tvingas lämna sina hem för ett skyddat boende.

Köp ditt armband i nån av butikerna i Örebro som är med och stödjer kampanjen eller beställ på enannanmamma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Armbanden kostar 50 kr/st (eller mer om du vill) och Swishas till Kvinnohuset i Örebros nummer 123 589 74 91.

Genom att bära armbandet visar du att du bryr dig – och att du tar ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn. Tillsammans gör vi skillnad. Hela gåvosumman går till Kvinnohuset i Örebro som är en ideell förening med mångårig erfarenhet av misshandelsrelationer. De erbjuder professionell hjälp och en fristad åt våldsutsatta kvinnor och deras barn. Läs mer på kvinnohusetorebro.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908