Frågor och svar
ÅRSKORT 2021

Vanliga frågor:

Kan jag betala med autogiro/abonnemang?
Vi är ledsna att meddela att vi ännu inte kan erbjuda abonnemangsbetalning (liknande Spotify/Netflix). Detta är något klubben arbetar med och hoppas kunna lansera inför 2022.

Hur får jag mitt årskort?
En orderbekräftelse med ditt årskort i PDF–format kommer att skickas till din e-post så snart vi mottagit din betalning. Du kan välja att antingen använda PDF:en som biljett eller logga in på vår app ÖSK Live Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som finns för både iOS och Android. Notera att du måste använda samma e-post som du angett vid betalning av ditt årskort.

Du kan även ladda ner årskortet genom att logga in på oskfotboll.ebiljett.nu
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
1. Välj sedan mitt konto under knappen "Konto".
2. Under "Aktiva säsongskort" kan du sen välja om du vill ladda ner årskortet som en PDF- eller mobilbiljett.

Föredrar du ett fysiskt kort kan du enkelt köpa till ett plastkort för 10 kr tillsammans med ditt årskort.

När får jag mitt fysiska årskort (plastkort)?
Årskorten skickas så snabbt vi kan efter att du gjort din beställning. Detta kan dock dröja under sommaren pga. semester bland personalen.

Jag vill ha plastkort men glömde att köpa till ett, hur gör jag då?
Glömde du att köpa till ett plastkort kan du beställa ett via e-post, maila till fotboll@oskfotboll.se

Vad gäller vid eventuella matcher som spelas med begränsad publik?
De med årskort har förtur till biljetter under eventuella matcher med begränsad publik. Men om vi har en begränsning på över 3000 åskådare är du som årskortsinnehavare alltid garanterad en plats.

Årskortet som present?
Ett årskort till ÖSK Fotboll är alltid en bra present. Den e-post som registreras kommer få ett bekräftelseköp och kvitto skickat till sig. Välj därför dina kontaktuppgifter när du genomför köpet. Väljer du att köpa till ett plastkort så kommer det att skickas ut så snabbt vi kan efter att du gjort din beställning.

Jag kan inte gå på matchen. Kan jag låna ut kortet till en kompis?
Har du inte möjlighet att gå på en hemmamatch kan du skicka din biljett till en vän eller kollega. Logga bara in på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., tryck på "Mina säsongskort" och välj sedan att skicka biljetten till en vän.

Jag kan inte gå på matchen och ingen i min närhet kan låna mitt kort, hur gör jag då?
Om du vet om att din biljett inte kommer utnyttjas under en specifik match så kan du även välja att avaktivera din plats så vi kan sälja den till någon annan.

Gäller årskortet på ÖSK:s övriga matcher? (Svenska Cupen och träningsmatcher)
Ja! Som årskortsinnehavare har man fri entré till våra träningsmatcher och hemmamatcher i Svenska Cupen (gäller ej en eventuell cupfinal).

Har du några andra frågor? Maila till fotboll@oskfotboll.se så hjälper vi dig.