Frågor och svar
ÅRSKORT 2020

Viktiga datum:

  • Förnyelseperiod 24 oktober till 2 december. Under den här perioden kan du som hade årskort 2019 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 2 december 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma plats 2020.
  • Nyförsäljning 3 december 10:00. Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning och kostnaden på årskorten övergår till ordinarie pris.

Vanliga frågor:

Kan jag betala med autogiro?
Vi är ledsna att meddela att vår autogiro-funktion kommer att upphöra inför säsongen 2020. I samarbete med Svensk Elitfotboll byter vi den 1 januari ekonomisystem tillsammans med andra allsvenska klubbar. I samband med bytet så slutar våra autogirodragningar att fungera då funktionen för autogiro ännu inte implementerats i det nya systemet.

Hur får jag mitt årskort?
En orderbekräftelse med ditt årskort i PDF–format kommer att skickas till din e-post så snart vi mottagit din betalning. Du kan välja att antingen använda PDF:en som biljett eller logga in på vår app ÖSK Live som finns för både iOS och Android. Notera att du måste använda samma e-post som du angett vid betalning av ditt årskort.

Du kan även ladda ner årskortet genom att logga in på oskfotboll.ebiljett.nu
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
1. Välj sedan mitt konto under knappen "Konto".
2. Under "Aktiva säsongskort" kan du sen välja om du vill ladda ner årskortet som en PDF- eller mobilbiljett.

Föredrar du ett fysiskt kort kan du enkelt köpa till ett plastkort för 10 kr tillsammans med ditt årskort.

När får jag mitt fysiska årskort (plastkort)?
Vi återkommer i slutet av året 2019 om hur och var du hämtar ut ditt årskort.

Jag vill ha plastkort men glömde att köpa till ett, hur gör jag då?
Glömde du att köpa till ett plastkort kan du beställa ett via e-post, maila till fotboll@oskfotboll.se eller besök vårt kontor på Rudbecksgatan 52G, 702 23 Örebro.

Jag hade årskort 2019 som jag vill förlänga – men jag vill byta sittplats eller byta till sitt-/ståplats?
Om du vill byta plats loggar du in på ditt konto på oskfotboll.ebiljett.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och klickar på knappen "Årskort" där du väljer sitt- eller ståplats.
Välj därefter din sektion, antal platser och slutför sedan bokningen. Din gamla plats makuleras per automatik efter den 2 december.

Årskortet som present?
Ett årskort till ÖSK Fotboll är alltid en bra present eller julklapp och är mycket uppskattat. Den e-post som registreras kommer få ett bekräftelseköp och kvitto skickat till sig. Välj därför dina kontaktuppgifter när du genomför köpet. Väljer du att köpa till ett plastkort så kommer vi återkomma i slutet av året 2019 om hur och var du hämtar ut årskortet.

Vi är ett sällskap som vill sitta tillsammans. Hur går vi tillväga?
Har ni årskort idag och vill göra en ändring eller lägga till platser?
Kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 med dina önskemål så hittar vi en bra lösning för dig och dina vänner.

Jag kan inte gå på matchen. Kan jag låna ut kortet till en kompis?
Har du inte möjlighet att gå på en hemmamatch kan du skicka din biljett till en vän eller kollega. Logga bara in på oskfotboll.ebiljett.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, tryck på "Mina säsongskort" och välj sedan att skicka biljetten till en vän.

Jag kan inte gå på matchen och ingen i min närhet kan låna mitt kort, hur gör jag då?
Om du vet om att din biljett inte kommer utnyttjas under en specifik match så kan du även välja att avaktivera din plats så vi kan sälja den till någon annan. Som tack för att du avaktiverar får du en fribiljett per avaktiverad plats, som du sen kan använda till valfri hemmamatch. Max 5 fribiljetter per säsong.

Gäller årskortet på ÖSK:s övriga matcher? (Svenska Cupen och träningsmatcher)
Ja! Som årskortsinnehavare har man fri entré till våra träningsmatcher och hemmamatcher i Svenska Cupen (gäller ej en eventuell cupfinal).

Har du några andra frågor? Maila till fotboll@oskfotboll.se så hjälper vi dig.