MATCHDAG

SE ÖSK PÅ PLATS

varmt välkommen TILLBAKA!

Svensk Elitfotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik på våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrager till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

 • Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
 • I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
 • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
 • Håll ett tydligt avstånd till varandra vid köbildning – social distansering till närmsta person.
 • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
 • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
 • Följ och respektera de avspärrningar som finns på arenan.
 • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
 • Hosta eller nys i armvecket.
 • Undvik handskakningar och omfamningar.
 • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
 • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.

biljetter

Med nuvarande restriktioner har ÖSK Fotboll möjlighet att släppa in ca 3800 åskådare till de allsvenska matcherna på Behrn Arena. För att vara garanterad att få se våra hemmamatcher på plats behöver du ha ett årskort. Se till att säkra din plats innan de tar slut.

KÖP ÅRSKORT Öppnas i nytt fönster.


Alla med årskort på sittplats kommer ha en allokerad och numrerad sittplats under matcherna. ÖSK kan inte garantera att du som köpt årskort på sittplats kommer kunna sitta på den plats du valt när du köpte ditt årskort.

Alla med årskort på ståplats kommer enbart kunna boka biljett till västra stå.

Inför varje match kommer du som årskortsinnehavare att få ett mejl från oss med en länk där du kan boka dina digitala biljetter till matchen. Biljetten kommer att skickas digitalt via e-post och kommer att ange vilken entré som ska användas. Detta innebär att du inte kan använda ditt årskort vid inpassering på arenan, utan du måste använda din specifika biljett för matchen.

Inför varje hemmamatch kommer årskortsinnehavare ges förtur att boka sina platser. Därefter kommer försäljning av biljetter öppnas för allmänheten. Du som årskortsinnehavare kan fortfarande boka din plats så länge det finns biljetter kvar, men är endast garanterad plats så länge du bokar inom den tid då förtur gäller.

Om det finns biljetter kvar på matchdag, kommer vi även ha försäljning i biljettluckan på Behrn Arena innan matchstart.

Information och priser för lösbiljetter hittar du här.

Entré

Arenan öppnas upp en timme före matchstart. För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen, dessutom används olika ingångar för olika sektioner. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till. Personal vid ingångarna kommer hjälpa till så att du är vid rätt ingång. De har även rätt att neka inträde om du är vid fel ingång då besökare inte tillåts att förflytta sig mellan sektionerna inne på arenan.

Vi uppmanar alla åskådare att hålla avstånd och, i den mån det går, stanna kvar på sin plats under hela besöket. För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Entré 1: Sektion NA, E & D
Entré 2: Sektion C & B
Entré 3: Sektion A & A1
Entré 4: Sektion Q, R, S & T
Entré 5: Sektion N, N2, O, O2, P
Entré 6: Sektion K, L, L2, M & M2
Entré 7: Västra Stå

Bortastå har en egen ingång för bortasupportrar i närheten av entré 5.

Uppdaterad arenakarta 2020

KIOSK & TOALETTER

Kiosker kommer att vara öppna under match.

Publik hänvisas till de toaletter som finns vid deras läktarsektion. Det är ej tillåtet att använda en annan sektions toalett. Toaletterna städas inför varje match. 

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

SOUVENIRER

Det största och bästa utbudet av ÖSK-souvenirer finns alltid att köpa online på oskshop.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det kommer även att finnas souvenirshop på arenan under matchdagar där du kan köpa ÖSK-souvenirer.

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar.

Övrigt

Vid eventuella frågor vänligen kontakta oss på 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00) eller fotboll@oskfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908