villkor biljettköp


VILLKOR BILJETTköp

Villkor vid köp av matchbiljetter till Behrn Arena 2022.

Köpt biljett kan inte återköpas
En bokning kan endast ångras fram till dess att biljetterna är betalade. Kunden är bunden till köpet när betalningen har skett, även om biljetten ännu inte har levererats. Biljetten är en värdehandling och ersätts ej.

Om du valt att betala via Klarna så hänvisas till vidare information på Klarnas hemsida; https://www.klarna.com/se/beskrivning-av-klarnas-koparskydd/.

Matchdag kan flyttas
Köpt biljett gäller till den aktuella matchen som anges på biljetten och kan användas även om matchdag och avsparkstid skulle ändras. Det åligger biljettinnehavaren att själv ta reda på när matchen spelas vilket kan göras på Spelschema Öppnas i nytt fönster.. Har du inte möjlighet att gå på matchen i händelse av dessa förändringar, ska du kontakta ÖSK:s sportkontor så hjälper vi dig med byte av biljett till en annan match under innevarande säsong.

Förlorad biljett
Om du tappat bort din biljett kan du kontakta ÖSK:s kontor som avregistrar din tidigare biljett och skickar ut en ny. Om du fått din biljett via e-post kan du enkelt skriva ut en ny biljett.

Legitimation
Vid köp av rabatterad biljett (student, medlem, pensionär m.m.) ska detta kunna styrkas vid entréerna med hjälp av legitimation om det efterfrågas.

Ändring av matcharena
ÖSK Fotboll förbehåller sig rätten till ändring av matcharena. Ingen kompensation, förutom likvärdig plats, utgår till biljettköparen vid dessa tillfällen.

Inträde med biljett
Observera att oavsett biljettyp så är det endast ett inträde per biljett som gäller. Om du som kund varit oaktsam och det finns fler än ett exemplar av din biljett kommer endast den första biljetten som scannas att ges tillträde till arenan.

GDPR/Personuppgifter
Det är viktigt för oss som klubb att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

I vår databas sparar vi dina personuppgifter som består av namn, adress, postnummer, ort, telefonnummer och e-postadress. Dina uppgifter används dels för att kommunicera med dig, detta kan handla om utskick av biljetten, matchinformation, eventuella matchändringar m.m. Dels behövs personuppgifterna för att ni ska kunna utnyttja funktioner i biljettsystemet. Dina uppgifter hanteras förutom av föreningen även av vår leverantör av biljettsystemet (Transticket) samt Svensk Elitfotboll. Inga uppgifter säljs vidare till en tredje part.

Vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se och du har några frågor kring vår lagring av personuppgifter eller specifika uppgifter vi har lagrat om dig.

Om du vill veta mer om dina rättigheter eller hur ÖSK Fotboll och Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter vänligen besök:

svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

svenskelitfotboll.se/integritetspolicy Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du skicka in klagomål på hur hanteringen av personuppgifter sköts går det bra att lämna in dessa till Datainspektionen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908