ANTAL SÅLDA ÅRSKORT

0
Sålda årskort 2020: 2618
STÅPLATS

Vuxen 999 kr
Barn 499 kr
Köp årskort
SITTPLATS

Vuxen 2499 kr
Barn 499 kr
Köp årskort

MISSA INGA STORA HÄNDELSER - köp ett årskort!

När Gerzic avgör på övertid. När Almebäck gör en järnhård brytning. När Jake skruvar in den i bortre. Det är exempel på magiska händelser då det är extra värdefullt att ha ett årskort.

Vi vet inte exakt när vi kan hälsa dig välkommen tillbaka till Behrn Arena. Men vi både hoppas och tror att det kommer vara möjligt med publik även om det skulle vara med viss begränsning. Självklart har du som köpt årskort då förtur till biljetterna. Årskort köpta innan 31 januari får välja först och sedan fördelas biljetter efter vilket datum man köpte sitt årskort. Så ju snabbare du säkrar ditt årskort, desto större chans har du att få biljetter vid matcher med begränsad publik.

För de matcher som eventuellt spelas utan publik, har du möjlighet att begära pengarna tillbaka för den specifika matchen - läs mer om villkoren för ditt årskort härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ditt stöd betyder otroligt mycket för oss.

Sittplats: 2 499 kr*
Ståplats: 999kr
Barn 4-12 år: 499 kr (gäller sitt- och ståplats)

* Sektion C är endast tillgänglig för företagspartners till ÖSK Fotboll.

Köp ditt årskort redan idag

Tillsammmans är vi allt!

Missa inga stora händelser. När Gerzic avgör på övertid. När Almebäck gör en järnhård brytning. När Jake skruvar in den i bortre. Det är exempel på magiska händelser då det är extra värdefullt att ha ett årskort.

Vi vet inte exakt när vi kan hälsa dig välkommen tillbaka till Behrn Arena. Men vi både hoppas och tror att det kommer vara möjligt med publik även om det skulle vara med viss begränsning.

Självklart har du som köpt årskort då förtur till biljetterna. Årskort köpta innan 31 januari får välja först och sedan fördelas biljetter efter vilket datum man köpte sitt årskort. Så ju snabbare du säkrar ditt årskort, desto större chans har du att få biljetter vid matcher med begränsad publik.

Ditt stöd betyder otroligt mycket för oss.

Köp ditt årskort redan idag – Tillsammmans är vi allt!

© Örebro Sportklubb | Kontaktöppnas i nytt fönster | Till oskfotboll.se