Pressmeddelanden


Pressmeddelanden

Nedan finner du pressmeddelanden från ÖSK Fotboll

 • 2015-11-19
  ÖSK inleder samarbete med Lagardère Sports
  ÖSK Elitfotboll AB och Lagardère Sports har idag skrivit ett långsiktigt samarbetsavtal som innebär att Lagardère Sports kommer att ansvara för ÖSK:s sponsor- och rättighetsförsäljning. Avtalet är ett stort steg i arbetet med att öka ÖSK:s omsättning, en viktig förutsättning i arbetet mot visionen att bli ett lag som löpande aspirerar på Allsvenska medaljer och Europaspel.
  Läs mer
 • 2015-09-05
  ÖSK Fotboll och Världens Barn inleder samarbete – bidrar med stöd till flyktingkatastrofen

  I dag finns det många barn i världen som befinner sig i nöd. Barn som flyr från krig, som förlorar sina föräldrar, som tvingas till barnarbete eller prostitution. Vissa barn får vi höra om, genom bilder och berättelser i media. Andra barn lever i katastrof i tystnad.

  Läs mer
 • 2015-08-11
  Astrit Ajdarević återvänder till ÖSK
  Astrit Ajdarević är tillbaka i ÖSK och kommer att förstärka laget ytterligare. Parterna är överens om en lösning som sträcker sig över resten av säsongen.
  Läs mer
 • 2015-08-08
  Elon Elkedjan Logistics och SiteVision utökar sitt samarbete med ÖSK
  Elon Elkedjan Logistics och SiteVision är två företag som sedan flera år funnits med i ÖSK:s nätverk av företagspartners. Nu har de båda företagen valt att utöka sitt samarbete med klubben. Under resterande del av säsongen kommer företagen att synas på bröstet på det allsvenska matchstället.
  Läs mer
 • 2015-07-26
  Pär Ericsson till ÖSK på lån
  ÖSK är överens med Kalmar FF om ett lån av anfallaren Pär Ericsson. Han gjorde sitt första träningspass under söndagen och målsättningen är att få honom spelklar till måndagens match mot Djurgården.
  Läs mer
 • 2015-07-24
  Ny publikfest på Behrn Arena
  Biljettrycket inför måndagens match mellan ÖSK och Djurgården är fortsatt riktigt högt och under fredagen, 3 dagar innan match, har över 8000 biljetter sålts.
  Läs mer
 • 2015-07-21
  Svartvita stjärnor – ÖSK:s enkronasmatch skapar möjligheter för USÖ:s avdelning för svårt sjuka barn
  Den 9:e augusti tar ÖSK emot IFK Norrköping på Behrn Arena. I samband med matchen utmanar ÖSK företagen i regionen att skänka en krona för varje åskådare som går på matchen. En del av pengarna ska användas för att förbättra tillvaron för svårt sjuka barn i Örebro län.
  Läs mer
 • 2015-06-05
  Patrik Haginge förlänger med ÖSK
  ÖSK:s ytterback Patrik Haginge är klar för två nya år. Under torsdagen skrev ”Hagge” ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2017.
  Läs mer
 • 2015-05-22
  ÖSK Fotboll förlänger med Jimmy Högberg
  ÖSK Fotboll fortsätter sin långsiktiga satsning mot visionen att bli ett lag som löpande aspirerar på allsvenska medaljer och Europaspel. Tidigare i vår förlängde man avtalen med huvudtränaren Alexander Axén och assisterande tränaren Axel Kjäll. I veckan togs nästa steg när även fystränaren Jimmy Högberg förlängde sitt avtal med klubben. Avtalet löper över säsongen 2017.
  Läs mer
 • 2015-03-19
  ÖSK Fotboll förlänger med Alexander Axén och Axel Kjäll
  Nu tar ÖSK Fotboll nästa steg i arbetet mot målet att vara ett lag som löpande aspirerar på medaljer och Europaspel. Man förlänger avtalen med huvudtränaren Alexander Axén och assisterande tränaren Axel Kjäll. Avtalen är på tre år och löper över säsongen 2017.
  Läs mer
 • 2015-03-14
  Anfallare från Stoke tränar med ÖSK
  Det är den 20-årige anfallaren James Alabi som kommer att träna med ÖSK från söndag.
  Läs mer
 • 2015-01-30
  Logi Valgardsson klar för ÖSK Fotboll
  ÖSK Fotboll lyckades som nykomlingar att placera sig på en sjätteplats i Allsvenskan 2014. Efter en mycket stark höst, där man tillhörde seriens bästa lag, pågår nu förberedelserna inför den kommande säsongen. Klubbens ambitioner är att på sikt kunna vara med och konkurrera om allsvenska medaljer och Europaspel. Som en del i denna satsning har en pusselbit i lagbygget inför 2015 fallit på plats, i och med att man nu presenterar Logi Valgardsson som en ny spelare i klubben.
  Läs mer
 • 2015-01-14
  ÖSK vill bygga topplag tillsammans med supportrarna
  Säsongen 2014 slutade ÖSK på en sjätteplats som nykomlingar i allsvenskan. Under hösten var man ett av Sveriges bästa lag. Nu vill ÖSK bygga laget vidare, bland annat genom att låta klubbens supportrar vara med och satsa ekonomiskt på nyförvärv.
  Läs mer
 • 2015-01-13
  ÖSK värvar Douglas Bjäresten
  ÖSK är överens med målvakten Douglas Bjäresten om ett flerårigt lärlingskontrakt. Douglas kommer närmast från AFK Linköping och har under hösten imponerat stort i både match och träning.
  Läs mer
 • 2014-11-28
  Magnus Wikström får ny roll i ÖSK
  Magnus Wikström börjar som säljare i ÖSK Elitfotboll AB. Magnus avslutade i höstas sin aktiva fotbollskarriär i ÖSK och tar nu klivet över till säljsidan. Rekryteringen ingår i en uttalad strategi att stärka ÖSKs säljorganisation och arbete med kundrelationer.
  Läs mer
© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908