Tobias Grahn klar för ÖSK Fotboll

Förstora bilden

ÖSK Fotboll har gjort klart med den extraordinära mittfältaren Tobias Grahn

Tobias kommer närmast från spel i Mjällby AIF och har tidigare bl.a. spelat för MFF, Randers i Danmark samt Hertha Berlin i Tyskland. Tobias har under de senaste åren varit den mest framträdande spelaren i Mjällby AIF. En stark karaktär och ledare både på som utanför planen.

 

- Vi har sökt en ledare av Tobias karaktär en längre tid, han är precis den pusselbit vi behöver för att tillföra vår spelartrupp en ytterligare dimension. En extrem vinnartyp som ställer höga krav både på sig själv och på sin omgivning, säger ÖSK Fotbolls Sportchef Lennart Sjögren.

- Vi har fört samtal med Tobias under en längre tid. Klubben är oerhört stolta över att kunna presentera detta nyförvärv som ytterligare stärker vårt mittfält. Med denna rekrytering har vi definitivt ett av Allsvenskans bästa mittfält, fortsätter en entusiastisk sportchef.

Huvudtränaren Sixten Boström anser Tobias har en mycket bra karaktär och är en vinnarskalle som alla tränare vill ha i sitt lag.

- Jag ser honom som en av Allsvenskans absolut bästa mittfältare, säger Sixten.

- ÖSK har hela tiden varit mitt första alternativ i Sverige vi har haft en mycket bra dialog. Jag har haft en hel del förfrågningar från utländska klubbar som jag velat utvärdera. Det har varit viktigt för mig att ta god tid i beslutet av ny klubb, jag har nu landat och känner mig oerhört motiverad att bidra till att ta ÖSK mot toppen igen, säger nyförvärvet Tobias Grahn.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908