Patrik Haginge och Peter Rosendal klara för ÖSK Fotboll

Patrik Haginge återvänder till Örebro och ÖSK efter tre år i Djurgården.

Under dagen gjorde ÖSK Fotboll klart med ännu en Patrik. Denna gång är det hemvändande Patrik Haginge. Patrik Haginge representerade ÖSK under 2003-2008. Sommaren 2008 lämnade han ÖSK för spel i Djurgården.

– Patrik är en väldigt bra och flexibel fotbollsspelare som kan spela på många positioner. Han kommer till en miljö där han känner sig trygg och där han vet att han presterat bra innan, säger Lennart Sjögren.

Patrik gör sin första träning med ÖSK Fotboll under morgondagen.

– Detta känns jättebra. Jag har väntat på detta i några veckor och idag fick jag beskedet att det är klart. Så det känns jättekul, säger Patrik Haginge

Peter Rosendal klar för ÖSK

Peter Rosendal lämnade ÖSK Fotboll för spel i Superettan och Väsby United. Nu återvänder målvakten till Örebro och ÖSK Fotboll.

– Vi har en situation där Simon Nurme bröt benet och behöver därför ha ytterligare en målvakt. Vi har hela tiden sökt att ha en tredjemålvakt som skapar en konkurrenssituation. Vi tycker att Peter Rosendal har mognat under året han spelat i Superettan. Han har gjort framsteg och får nu vidare utveckling i ÖSK Fotboll, säger Lennart Sjögren.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908