ÖSK föll mot FC Chernomorets Odessa

ÖSK förlorade på onsdagskvällen mot ukrainska FC Chernomorets Odessa med 3-0 (1-0).

I slutet av den första halvleken så fick FC Chernomorets Odessa en hörna, bollen touchar på en spelare och går vidare. Där får en fristående Voiceh Shimanek på halvvolley sätta 1-0 för det ukrainska laget.

FC Chernomorets Odessa kan gå till halvtidsvila med en 1-0 ledning. Inför andra halvlek byter ÖSK in fyra spelare. Marcus Astvald, Valdet Rama, Tobias Grahn och Tommy Wirtanen kliver in istället för Kushtrim Lushtaku, Josef Ibrahim, Emil Berger och Patrik Haginge.

FC Chernomorets Odessa fortsätter att trycka på och Tomer Chencinski får göra några kvalificerade räddningar. Men en kvart i i andra halvlek så får FC Chernomorets Odessas Andrey Slinkin på ett bra skott från vänsterkanten som Tomer inte riktigt lyckas nå och 2-0 är ett faktum.

ÖSK kom aldrig till några riktigt farliga chanser. Närmast var Marcus Astvald som fick ett kanonläge men skottet blockerades av täckande försvarare.

I slutet av matchen får Sergey Kovalchuk ett friläge och kan enkelt sätta 3-0. Borde dock blivit avvinkad för en solklar offside.