Inför ÖSK U21 - BK Häcken

Ikväll klockan 18.15 är det match för ÖSK U21 och för motståndet står BK Häcken. ÖSK ställer ett väldigt ungt lag på benen i dagens match.

ÖSK tar ikväll emot BK Häcken för match i U21-serien och det är ett väldigt ungt lag som ÖSK ställer på benen. Ingen spelare från A-truppen finns med i i kvällens match.

- Det är första gången vi inte har någon spelare med från A-laget, och det ser vi som en stor möjlighet och utmaning att ge mer spelutrymme till de unga spelarna, säger Albert Bunjaki.

Två spelare från Köpings FF finns med i ÖSKs lag i matchen mot Häcken. Det är forwarden Martin Springfeldt (född -96) och Oscar Ålgars (född -96).

- Ja, det är två spelare som är på väg att flytta till Örebro för studier på Virginska skolan. Tanken är att dom ska börja träna och spela med oss i U21, säger Peder Ståhl.

- Vi har pratat med Häcken och vet att de kommer med ett väldigt starkt lag ikväll. Dom har sex spelare från sin A-trupp som inte fått tillräckligt med matchträning, vilket gör att vi kommer att få ett tufft motstånd, fortsätter Peder Ståhl.

Truppen

Olle Hellgren

August Viklund

Philip Holmer

Rikard Hallgren

Simon Glännestrand

Simon Leonidsson

Miralem Malic

Filip Albertson

David Johansson

Stefan Hannason

Filip Rinne

Haris Karahmet

Sebastian Heimeryd

Oscar Fardelin

Martin Springfeldt (Köpings FF)

Oscar Ålgars (Köpings FF)

ÖSK U21 - BK Häcken

18.15 Behrn Arena

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908