Inför Örebro SK - Randers FC

Förstora bilden

Den allsvenska premiären närmar sig med stormsteg och ÖSK fortsätter sin internationella matchning.

Denna gång åker Örebro ner till Jyllands östkust för att matcha mot självaste Randers FC från Danmark.

Söndagen den 11/3 kl 14:30 går denna prestigeladdade träningsmatch av stapeln. Den kommer att forma truppen till det yttersta inför hemmapremiären mot Åtvidaberg den 2/4.

Örebro har nyligen kommit från ett inspirerande träningsläger i Turkiet med motstånd från världens olika hörn, och nu ställs man mot Tobias Grahns gamla klubb från Danmark - Randers FC.

Sixten har hittills varit nöjd med hur spelet har sett ut trots det "vacklande" resultatet under träningslägret i Turkiet.

-Jag tycker vi har fått till en riktigt bra försäsong, det är helt klart den bästa försäsongen under min tid som jag har varit här, säger han med en optimistisk ton till NA när de intervjuar honom under Turkiet-lägret. Han vidareutvecklar och går grundligt in på hur viktigt det har varit att få den tilltänkta truppen för säsongen 2012 på plats.

-Nordin (Gerzic) är en svår pjäs att ersätta men med det spelarmaterial vi har nu kommer det att bli en mycket intressant säsong.

Matchen mot Randers kommer bjuda på tufft motstånd och det märks att danskarna ser denna match som en riktig värdemätare inför deras träningsläger i Turkiet.

På Randers hemsida berömmer man motståndet rejält och skriver:

-Jag är säker på att publiken vill se en härlig fight, det är kul att vi har fått möjligheten att träningsspela mot detta lag som håller väldigt hög klass.

Randers, som inför den här säsongen åkte ner ett steg i det danska seriesystemet, kämpar med att försöka återkomma till den högsta serien. Dock kommer detta bli en värdemätare för vår svartvita stolthet när det är danskar som står för motståndet. Räkna med landsderby-känsla när de båda lagen drabbar samman inför vad som kan bli en intressant match, vilket vi även hoppas på.

Matchen spelas på AutoparkC Randers och börjar kl 14:30 för den som är intresserad av en tripp till Danmark. Om avståndet känns avlägset vill vi passa på och påminna om träningsmatchen hemma mot Syrianska FC den 17/3.

Tack för mig!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908