ÖSK står som vinnare av Eksjöhus Cup

I finalen av Eksjöhus Cup ställdes ÖSK mot Åmmebergs IF. Motståndarna inledde matchen med fem straffar pga divisionsskillnaden mellan lagen. Mathias Karlsson räddade en av straffarna och en annan sköts i stolpen men bortalaget fick in tre straffar och matchen startade med ställningen 0-3. I den första halvleken dominerade ÖSK och tog även ledningen efter 20 minuter. Till den andra halvleken gjorde vi en del byten och det var nästintill ett helt nytt lag på banan. Matchen rullade på och när slutsignalen gick stod det 14-3 på resultattavlan och vi kan nu titulera oss som vinnare av DM.

Resultat: 14-3 (9-3)
Målskyttar ÖSK: Deprem (2', 7', 31', 89'), Isaac Boye (12', 24', 67'), Mårtensson (20'), Omoh (26'), Björnquist (33'), Sköld (41'), Ring (51'), Bertilsson (73'), Igboananike (77')
Domare: Namik Idrizovic, Vidar Ander (ass.) och Michael Hanna (ass.).