Hej bästa ÖSK:are!

Nu är den här igen. Den där bästa tiden på året. Luften börjar andas vår, dagarna blir längre och ljusare och framför allt: det är dags – allsvenskan drar igång igen! Det bästa vårtecknet av alla. Världens bästa allsvenska. Sveriges mest populära liga. Förväntningarna och förhoppningarna är höga. I Örebro på samma sätt som i de flesta allsvenska städer. Den här tiden på året är alla lag potentiella vinnare. Det är en av de många tjusningarna med allsvenskan. Att den är så oviss. En stolpe in eller stolpe ut kan skilja en femteplats från en elfteplats. Man vet att något lag kommer skrälla, något annat kommer floppa.

I Örebro är vi laddade och fyllda av förväntan. Vi har en spännande trupp med en hög högsta potential. Hur det går är som alltid omöjligt att tippa. Det enda vi vet är att om vi får saker att stämma så kan det här bli en riktigt rolig säsong. En sak är säker – vi kommer vinna matcher och vi kommer förlora matcher. Men oavsett med- eller motgång så hoppas vi att vi återigen får ett år där publiken sluter upp på Behrn Arena. Att vi får de där magiska stunderna tillsammans. När västra stå skapar ett massivt tryck. När läktarna är fulla av människor som tillsammans upplever gemenskapen, stämningen och glädjen kring ÖSK.

Det är här du är så viktig. För det är du som tillsammans med alla andra ÖSK:are skapar den där härliga känslan. Gemenskapen. Vi lovar att vi kommer jobba så hårt det bara går för att göra det här till ett magiskt år. Och jag hoppas också att du är beredd att göra detsamma. Att du kommer till Behrn Arena. Att du bidrar till stämningen. Att du tar med dig nära och kära så vi blir ännu fler på läktarna. Ibland flyter allt på. Ibland går det tyngre. Men att du finns på plats och stöttar oss betyder otroligt mycket. Att du hjälper oss att bli fler.

Imorgon är det premiär. Måndagen den 3 april klockan 19.00 tar vi emot Jönköpings Södra i årets första allsvenska match. Jag hoppas att vi ses där. Jag hoppas att du hjälper oss att sprida ordet och bidrar till att vi får börja säsongen med en publikfest. Har du inte redan säkrat din plats i premiären så gör du det här: http://webbiljett.se/oskfotboll.

För om vi inte är någonting utan er så är vi så mycket mer tillsammans. Och det är bara tillsammans vi kan drömma större på riktigt: sikta mot toppen och vidare bortom Sveriges gränser ut mot Europa. Den vägen är lång att gå, och den kan vi aldrig gå ensamma. Vi är ingenting utan er, men tillsammans är vi allt!

Nu kör vi!
// Simon Åström

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908