Hattrick av Adam Leijon när ÖSK säkrade seriesegern

Det blev en stabil hemmaseger mot Hammarby när ÖSK U16 säkrade seriesegern. Nu väntar ett två veckor långt uppehåll innan de tre avslutande matcherna ska spelas.

På onsdagskvällen säkrade ÖSK U16 seriesegern med tre matcher kvar att spela.

0-0 i halvtid och Hammarby gör det bra den första halvan av halvleken. Sedan arbetar sig ÖSK in i matchen och tar över mer och mer. Hammarby kommer nära ett par gånger utan att skapa något riktigt farligt. ÖSK har ett par klara chanser men saknar skärpan i avsluten.

Andra halvlek fortsätter som första avslutades och då kommer också utdelningen. 1-0 kommer genom Adam Leijon i den 47 minuten framspelad av Isac. 2-0 kommer strax därefter och denna gång är det Adam som passar fram till Odilon Sangwa. Halvleken rullar på och när domaren blåser av matchen har Adam lyckats peta in två bollar till och gör därmed ett äkta hattrick (dock inte lagets första vilket Vide (som var den första) noga påpekade)!

– Skön seger och en härlig kämparinsats som vanligt av alla killar. Stort beröm till alla, sa Daniel Wickström efter matchen.