U16: 3-0 mot Sirius

ÖSK vann helgens bortamatch mot IK Sirius med 3-0, men det krävdes ett dubbelbyte i första halvlek för att väcka liv i dom svartvita. Målen gjordes av Adam Leijon, Jonathan Eriksson och Murat Kuyumcu.

Dagens match var ungefär som vädret. Först vräkte det ner, sen var det mulet, och så blev det ljusare på slutet.

ÖSK började inte alls på den nivån vi blivit vana vid att se dem. Inget vidare tempo i kroppen samtidigt som tekniken inte satt där. IK Sirius skapade flera lägen men fick inte in bollen i mål. I bland var Simon i vägen, ibland stolpen och ibland missade de bara helt enkelt. Med 9 min kvar av första halvlek gör ÖSK ett dubbelbyte. Det ger energi till laget och killarna börjar ta för sig mer och mer. Mitt i allt detta gör vi ett klassmål av Adam Leijon, efter en fin boll av Jonte Aronsson. 0-1 i halvtid.

Andra halvlek börjar bättre än första, men det är fortfarande inte riktigt den normala kvalitén som vi brukar ha. Det blir en halvlek med mer kamp och slit än skönspel från bägge lagen på plan. Efter tio minuter gör Jonte Eriksson 0-2 med ett bra skott, fint frispelad av Fahad "Hajen" Said. Innan matchen är klar gör Murat Kuyumcu 0-3 på nick.

IK Sirius gör en bra match och bjuder upp. ÖSK arbetar sig in i matchen och blir bättre, utan att inte riktigt nå upp till nivå. Beröm till Simon Bladh i målet och Jonathan Aronsson på mitten.