Hedrande fjärdeplats för Ahmed Yasin

Irak spelade tidigare idag bronsmatch i asiatiska mästerskapen mot Förenade Arabemiraten. Ahmed Yasin låg bakom Iraks 2-1 mål men Irak förlorade till slut matchen med 2-3.

Ahmed Yasin har ett fantastiskt mästerskap bakom sig och det slutade med en hedrande fjärdeplats för den talangfulle ÖSK-spelaren.

Förenade Arabemiraten inledde matchen bäst och tog ledningen i den 16:e minuten. En knapp kvart senare kvitterade Irak.

Några minuter innan halvtid var Ahmed Yasin högst inblandad i Iraks ledningsmål. Ahmed fick på ett riktigt bra skott som målvakten räddade, returen hamnade hos Amjed Kalaf som enkelt rullade in Iraks 2-1 mål.

2-2 målet kom i den 51:a minuten och i den 57:e minuten fick Irak Ahmed Ibrahim utvisad och på den efterföljande straffen gjorde Förenade Arabemiraten segermålet.

Totalt blev det sex matcher och två mål för Ahmed Yasin i de asiatiska mästerskapen.