VD:n vid pennan

Förstora bilden

Snart taxar flyget hem från årets partnerresa i Paris. Självklart såg vi matchen mellan Zlatans Paris Saint Germain och Saint Etienne FC på Parc des Princes under sen söndagskväll.

Vi hade tur, han var på humör och visade klass när han nätade 2 gånger vid deras 2-0 vinst. Tyvärr var vi tvungna att lämna stadion 15 minuter innan matchslut för att slippa rusningstrafik och tjäna in 2 timmar på flyget hem. Lite tråkigt, men nu kommer man i säng 05:00 istället för 07:00 och det gör ju måndagen lite enklare.

Konferenspassen under fredag och lördag med varierande innehåll syftade som vanligt att ge konferensdeltagarna både inputs för egen nytta samt att informera om ÖSK:s ambitioner och inriktningar. Benny Lennartsson, som periodvis bor i Paris, gjorde ett härligt personligt avtryck då han kåserade om sin fotbollsbakgrund.

Per-Ola Ljung anlände direkt från träningslägret och gav våra partners inblick i vårt sätt att coacha och leda laget. Övriga konferenspass var mycket bra, inspirerande och högst varierande.

Innan resan till Paris hann vi med att hantera de sista pusselbitarna för vår lansering av delbetalning för köp av säsongsabonnemang via nätet. Dessutom kom vi överens med leverantörer för ett nytt system för hantering av storbildsskärmarna, vilket möjliggör en mycket bättre leverans av bild och ljud vid våra matcher.

Årsstämman på konserthuset för både bolaget och föreningen genomfördes under onsdagskvällen. Några tackades av och några välkomnades in som nya representanter i styrelserna. Lite synd att endast ett drygt 40-tal kom på dessa möten. I år hade vi inte spelarna och den sportsliga ledningen på plats, detta påverkade ju självklart en del. Vi brukar normalt sett ha Kick-off för medlemmarna i samband detta tillfälle, nu tar vi detta vid träningsmatchen mot Vålerengen istället.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908