besök på behrn arena

Välkommen till Behrn Arena och ÖSK Fotboll.

Pressparkering. Vi kan nu erbjuda 13 st parkeringsplatser för Er som har pressackreditering (”först till kvarn”). Parkeringsvärd tar emot er mellan en och en halv timma till en halv timma innan matchstart. Därefter släpps parkeringarna fria.

Speciell entré för massmedierepresentanter. Alla medierepresentanter går in via pressingången som ligger vid det östra tornet på den norra läktaren. Där får du accesskort, biljett och annan information.
OBS! VAR VÄNLIG SITT PÅ ANVISAD PLATS.

Pressrummet ligger på plan 3. Härifrån kommer man enkelt ut på pressläktaren som ligger i direkt anslutning till pressrummet och är placerad på sektion B. I pressrummet finns det möjlighet till bredbandsuppkoppling.

Speciellt för fotografer. Fotografer och TV-personal som vistas på innerplan ska ha en fotoväst på sig, denna erhålls vid pressingången i samband med uthämtning av accesskort m.m.

Kaffe i halvtidspaus. I halvtid samt innan match bjuder vi all ackrediterad press på kaffe och tilltugg i pressrummet.

Presskonferens sker i pressrummet ca 15 minuter efter slutsignal.

Intervjuer med spelare sker i spelargången på plan 1 efter det att spelarna joggat ned eller i ÖSK Fotbolls omklädningsrum i västra läktaren. Tala med någon av våra pressvärdar så hjälper vi er. Lämna gärna namn på den/de spelare ni vill intervjua till någon av våra pressvärdar så ser vi till att de finns tillgängliga.

Efter match. Vi ber all ackrediterad press att lämna tillbaka accesskort och fotoväst till någon av våra pressvärdar efter presskonferensen då det endast finns ett begränsat antal som ska räcka hela säsongen.

Vill du sitta kvar och arbeta efteråt så finns det möjlighet till det i pressrummet, men inte längre än två timmar efter match.

Karta

Övriga frågor? Kontakta ÖSK Fotbolls kontor.


Öppettider: Vardagar 08.00-17.00, lunchstängt 12.00-13.00
Adress: ÖSK Fotboll, Rudbecksgatan 52 G, 702 25 Örebro
Telefon:  019-16 73 00
Fax:  019-16 73 19
E-post:  fotboll@oskfotboll.se

Jourtelefon matchdag
Michael Karlberg: 019 - 16 73 15, 0736 – 42 52 99