STÅPLATS

Ta del av vårt kampanjerbjudande där vi erbjuder Allsvenskans mest prisvärda årskort!

Vuxen 799 kr / 67 kr per månad
Barn 499 kr / 42 kr per månad
Köp årskort
SITTPLATS

Ta del av vårt kampanjerbjudande där vi erbjuder Allsvenskans mest prisvärda årskort!

Vuxen 2499 kr / 208 kr per månad
Barn 499 kr / 42 kr per månad
Köp årskort

ANTAL SÅLDA ÅRSKORT


2761

Vi är stolta att presentera årskortet för säsongen 2019. Upplev svensk fotboll när den är som bäst, på plats på Behrn Arena. Inför detta år har vi valt att förenkla årskorten och går från att ha 15 olika kategorier/sektioner till endast 3 kategorier på hela arenan. När du köper ditt årskort behöver du bara välja mellan att sitta eller stå.
Tillsammmans är vi allt!

Det har aldrig varit enklare att hantera ditt årskort. Alla platser har samma pris* och du väljer själv om du vill betala hela summan på en gång eller ansluta dig till autogiro så att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto.

* Sektion C är endast tillgänglig för företagspartners till ÖSK Fotboll.

Sittplats: 2 499 kr / 208 kr per mån
Ståplats: 799 kr / 67 kr per mån
Barn: 499 kr / 42 kr per mån

Vi är stolta över att få presentera det nya årskortet 2019.

Örebro Sportklubb fyller 110 år och det vill vi fira tillsammans med er genom att ge tillbaka för det stöd ni supportrar visar oss. Därför sänker vi nu årskortspriserna och går mot att ha det mest prisvärda årskortet i Allsvenskan.

Vi har även valt att förenkla årskorten och går från att ha 15 olika kategorier/sektioner till endast 3 kategorier på hela arenan. När du köper ditt årskort behöver du bara välja mellan att sitta eller stå.

Det har aldrig varit enklare att hantera ditt årskort. Alla platser har samma låga pris och du väljer själv om du vill betala hela summan på en gång eller ansluta dig till autogiro så att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto.

ANTAL SÅLDA ÅRSKORT


2761

BLI MEDLEM I ÖSK

© Örebro Sportklubb | Foto: Mikael Sundberg, RE Media & Icon Photography | Kontakt | Till oskfotboll.se