ANTAL SÅLDA ÅRSKORT

585

STÅPLATS

På Västra Stå är du en del av stämningen med fullt fokus på att lyfta laget på planen genom sång och tifo.

Vuxen 799:-
Barn 499:-
Köp årskort
SITTPLATS

Ett prisvärt alternativ för dig som trivs bäst på sittplats.

Vuxen 1908:-
Barn 499:-
Köp årskort

Vi är stolta över att få presentera det nya årskortet 2019. Örebro Sportklubb fyller 110 år och det vill vi fira tillsammans med er genom att ge tillbaka för det stöd ni supportrar visar oss. Därför sänker vi nu årskortspriserna och går mot att ha det mest prisvärda årskortet i Allsvenskan. Vi har även valt att förenkla årskorten och går från att ha 15 olika kategorier/sektioner till endast 3 kategorier på hela arenan. När du köper ditt årskort behöver du bara välja mellan att sitta eller stå.

Det har aldrig varit enklare att hantera ditt årskort. Alla platser har samma låga pris* och du väljer själv om du vill betala hela summan på en gång eller ansluta dig till autogiro så att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto.

* Sektion C är endast tillgänglig för företagspartners till ÖSK Fotboll.

Sittplats: 1 908 kr / 159 kr per mån
Ståplats: 799 kr / 67 kr per mån
Barn: 499 kr / 42 kr per mån

Vi är stolta över att få presentera det nya årskortet 2019.

Örebro Sportklubb fyller 110 år och det vill vi fira tillsammans med er genom att ge tillbaka för det stöd ni supportrar visar oss. Därför sänker vi nu årskortspriserna och går mot att ha det mest prisvärda årskortet i Allsvenskan.

Vi har även valt att förenkla årskorten och går från att ha 15 olika kategorier/sektioner till endast 3 kategorier på hela arenan. När du köper ditt årskort behöver du bara välja mellan att sitta eller stå.

Det har aldrig varit enklare att hantera ditt årskort. Alla platser har samma låga pris och du väljer själv om du vill betala hela summan på en gång eller ansluta dig till autogiro så att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto.

BLI MEDLEM I ÖSK

© Örebro Sportklubb | Foto: Mikael Sundberg & RE Media | Kontakt | Till oskfotboll.se